Star Wars: The Old Republic, Offisielt

I dag for noen minnuter ble det offentlig gjort at Lucas Art og Bioware jobber på et nytt MMO. Spillet heter Star Wars: The Old Republic som ryktene har sagt det til før.

Mere info finner dere på denne siden. http://www.gamespot.com/news/6199726.html?tag=topslot;img;1

Ny StarWars Galaxies Trailer

Jeg er vel en av få norske som fortsatt spiller SWG for tiden. Er vel 4 andre i guilden og sikkert flere som løper rundt der også regner jeg med.

I hvertfall har SOE lagd en ny trailer for spillet som jeg tenkte jeg skulle dele her

Til helvete med Funcom?

I dag har det vært meget blodrødt for Funcom på børsen. Deres kvartalsrapport ble lagt ut og børsen sendte de ned 20 prosent.

Til E24 uttaler man at man er fornøyd med 415 000 spillere og til NA24 skriver at pengene står i kø

8 sannheter om Age of Conan

Norske Age of Conan har blitt mye omtalt på våre sider, internasjonalt og på mange forum. Diskusjoner, rykter og meninger har flydd vegg til vegg.

Det er muligens ikke alt for overraskende at det skjer i så stor grad i Norge. For det første er det mange som har investert i selskapet som står bak, Funcom, og det er i tillegg mange som har kjøpt spillet.

Nytt Spore-leketøy

Maxis har sluppet et nytt og gratis Spore-leketøy. Siden jeg ikke er særlig dyktig i fysikk og i tillegg sitter på en Mac (det fungerer bare i Windows), vet jeg ikke helt hva det går ut på. Her er det de sier selv:

ParticleMan simulates gravitational attraction between particles in a cloud. This system was used to study such gravitational dynamics as orbits, nebula formation, star formation and particle streams from sources like pulsars and black holes.

Hva gleder dere dere til på E3?

e308

På mandag begynner E3 og i løpet av den neste uken kommer de fleste av verdens største spillselskaper til å kjempe om vår oppmerksomhet. Her er de spillene jeg gleder meg mest til å få vite mer om, og som jeg husker i forbifarten (i tilfeldig rekkefølge):

«Konsoll er bedre enn PC»

For å opprettholde en viss balanse til innlegget «Konsoller er fortsatt noe dritt» publiserer jeg her et innlegg fra Spillmagasinets gamle blogg, postet av gjesteskribenten Arne:

En venn av meg kjøpte seg nettopp «Hitman: Blood Money» på PC, og gledet seg stort til et fjerde eventyr med mystiske Agent 47.

Konsoller er fortsatt noe dritt

Playstation 3

Det begynner å bli en stund siden jeg skrev en kommentar om at konsoller fungerer som en kreftsvulst i spillverdenen, og nå tror jeg det er på tide å igjen ta en titt på problemet.

Age of Conans oppdateringer

Det har vært mye snakk om AoCs lanseringsproblemer, som egentlig har vært minimale sammenlignet med andre spill (deriblant også WoW når det ble lansert).

(For de uinvidde: AoC er Age of Conan, WoW er World of Warcraft).

Nye bilder fra «Tomb Raider: Underworld»

Tomb-Raider-Underworld

Blogger og forum har gravd frem en rekke nye bilder og artwork fra det nye eventyret med Lara Croft.

Annonse

Spillmagasinet

Følges av 83 medlemmer.

Denne sonen er opprettet av Spillmagasinet.no. Her handler alt om dataspill, konsollspill, Xbox 360, PS3, PC, Wii, DS, PSP og alt annet som gjør livet verdt å leve. Mer om sonen

Origo Spillmagasinet er en sone på Origo. Les mer