Spillmagasinet

Følges av 83 medlemmer.

Denne sonen er opprettet av Spillmagasinet.no. Her handler alt om dataspill, konsollspill, Xbox 360, PS3, PC, Wii, DS, PSP og alt annet som gjør livet verdt å leve. Mer om sonen

Origo Spillmagasinet er en sone på Origo. Les mer

Age of Conans oppdateringer

Det har vært mye snakk om AoCs lanseringsproblemer, som egentlig har vært minimale sammenlignet med andre spill (deriblant også WoW når det ble lansert).

(For de uinvidde: AoC er Age of Conan, WoW er World of Warcraft).

Mye har skjedd med spillet siden lansering, og for de som er interesserte så er det en liten gjennomgang under:

PVP
De fleste serverne i AoC er servere hvor man kan drepe andre spillere. Likevel ble det et lite problem når noen mange titalls nivåer over deg tok livet av deg uten at det fikk noen konsekvenser. Nå er det slik at hvis du dreper noen langt under deg så får du en status som fugitive – og etter hvert kan navnet ditt bli rødt. Da kan andre drepe deg igjen uten konsekvenser, og også få tak i både gull og items du har. Samtidig med dette skjedde det en level-inndeling i PVP som blant annet gir deg tilgang til spesielle items. Funcom lover også at dueller kommer snart – kamper uten konsekvenser.

Nye quests
Funcom lovet, og har holdt, at de skal komme med nye quests fortløpende. Det har de også gjort. Nye dukker opp hele tiden. Det er også lagt til stemmer på 18 quests for de mellom 20 og 40, 19 for de mellom 40 og 60 og 11 for de mellom 60 og 80.

Det er også oppdaterte dungeons, blant annet i Stygia samt en ny for de med høye nivåer i Thunder River.

Dette kommer
Powerpoints har kommet, men foreløpig kan man ikke gjøre så alt for mye med dem. Det man kan gjøre er å få tilgang til tilbud i spillet (SALG!), eksklusive feats, oppdateringer på items du har og en del mer. Virker som en god ide, og kan fungere hvis Funcom gjør det riktig.

I løpet av året kommer også allianser mellom guild. Det betyr at man etter hvert kan få massive slag mellom allianser. Det skal også komme såkalte Legendary Battlekeeps med Wonders of the World – det vil si spesielle egenskaper som guildet får.

Et nytt område i Cimmeria er også på vei: Ymir’s Pass. De foreløpige grafikkskissene ser meget bra ut.

Rykter om en større oppdatering etter sommeren er ikke bekreftet på sidene til AoC, men det skulle egentlig ikke overraske oss.

Vist 260 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Noen av disse tingene var nytt for meg. Gleder meg som en unge allerede!

Annonse